VÁSÁRLÁS ÉS BÉRLÉS MENETE


VÁSÁRLÁS:

A rendelhető ruhákat a MEGVÁSÁROLHATÓ  RUHÁK fül alatt találod, árakkal együtt. A kiválasztott ruhát e-mailben vagy telefonon tudod megrendelni, a ruha kódjának megadásával ( R-.....). A gyártási idő a rendeléstől számított 3-4 hét. 

Szállítás: 

Személyes átvétel (1124. Budapest, Fodor utca 95)

Vagy kérheted az elkészült ruhát futárszolgálattal, házhoz történő kézbesítéssel.

A szállításhoz a következő adatokra van szükség : név, cím, telefonszám, email cím.

Ha a számlázási adatok eltérnek ettől, akkor a megrendelésnél külön kérjük megadni.

A számlát emailben küldjük.

Fizetési lehetőségek :

Előre utalással (ebben az esetben a szállítási költség 2200 Ft)

vagy utánvétellel (ebben az esetben a szállítási költség 2500 Ft)
BÉRLÉS:


A kölcsönözhető ruhákat a BÉRELHETŐ RUHÁK fül alatt találod, árakkal együtt. A kiválasztott ruhát e-mailben (espera@espera.hu) vagy telefonon tudod megrendelni, a ruha kódjának ( B-.....) és a fotózásod időpontjának megadásával. Érdemes fotózás előtt legalább 1-2 héttel jelezni a bérlési szándékot és kiválasztani a megfelelő ruhát. (hogy biztosan benn legyen a szerelem ruha.)

Próba : Alapvetően webshopként működünk, de ha valaki bizonytalan a ruhát illetően meg tudja próbálni a kiválasztott darabot. Ha megvan a kiszemelt ruha és a fotózás időpontja, akkor  a 1124. Budapest, Fodor utca 95. címen, előre egyeztetett időpontban tudsz jönni hozzám. A ruhapróba díja : egy ruha bérlés esetén 5 000 Ft, kettő vagy több ruha bérlés esetén ingyenes. Ha csak ruha átvételre jön valaki hozzám próba nélkül, akkor az is díjtalan. Az időpontot fontos előre megbeszélni, hiszen ez nem egy nyitvatartó üzlet, csak a próba ideje alatt vagyunk jelen. A próba időpontját érdemes érdemes úgy lefoglalni, hogy már el tudd vinni a kiválasztott ruhát (a fotózás időpontja előtt 1-2 nappal.)
A személyes átvétel esetén készpénzes illetve átutalásos fizetésre van lehetőség.


Futárral való kézbesítés : Egész Magyarország területére tudunk küldeni ruhát futárszolgálattal, melynek szállítási ideje 1 munkanap. (Biztonság kedvéért azonban mindig 2 nappal a fotózás előtt indítom a csomagot.)

Kétféle módon tudjuk küldeni a csomagod illetve a fizetésre is kétféle lehetőséged van az alábbiak szerint :

-Utánvétellel házhoz szállítva (szállítási költség 2500 Ft) - így a futárnak fizeted a bérleti díjat és a szállítási költséget.

-Előre utalás után házhoz szállítva (szállítási költség 2200 Ft) - emailben küldünk egy utalásos számlát, melyen látni fogod a szükséges adatokat. Ezt akkor fogod megkapni,amikor küldjük a ruhát.

A szállításhoz a következő adatokra van szükség, melyet a bérlési szándék jelzésénél kérjük elküldeni : név, cím, telefonszám és email cím. Ha a számlázási cím eltér ettől, akkor azt jelezzétek.

 Illetve kérjük megadni,hogy a futárnak kívánjátok fizetni a bérleti díjat vagy utalással szeretnétek rendezni a csomag ellenértékét. A szállítási költség ennek függvényében módosul. (2200 vagy 2500 Ft).

A visszaküldés sima postai úton történik, ajánlott csomagként feladva. Ennek a díja kb.: 2000-2500 Ft. (a csomag méretétől és súlyától függ..) 

  A kiszállított termék mellett megtaláljátok majd a visszaküldésre vonatkozó információkat. 

Bérlési időtartam: A képek alatt feltüntetett ár nem napra, hanem alkalomra szól, mely az alábbiak szerint értendő:

1. nap: Személyes átvétel. Futárral történő szállítás esetén a csomagot 2 munkanappal a fotózás időpontja előtt indítjuk.

2. nap: Fotózás.

3. nap: Ruha visszaküldése.
       (Ha a fotózás hétvégére esik,akkor hétfőn kell visszaküldeni a bérelt ruhát.)                                                                                      Kültéri fotózás és tisztítás :
  A ruhák nagy része használható kültéri fotózáson is a megfelelő szabályok betartása
  mellett. (sárba, fűbe ne legyen beletaposva a ruha illetve hely változtatásnál nem szaba húzni az uszály alját, hanem        megemelve kell közlekedni benne.)
  Kültéri fotózás után minden esetben kérjük kimosni a ruhát 30 fokon mosógépben, majd száradást követően             visszaküldeni vagy visszahozni.


MÉRETEK:
A ruhák az anyagából és a szabásából adódóan kismama és modellfotózásra is alkalmasak. Általános méret tájékoztatót találsz a képek alatt.Minden ruhából 1 db van készleten.Az S-L méretezés azt jelenti,hogy egy adott ruha S mérettől akár L méretig is megfelelő lehet, az anyag rugalmassága és a kialakított fazon miatt. Kérdés esetén keress bizalommal.