VÁSÁRLÁS ÉS BÉRLÉS MENETE


VÁSÁRLÁS:

A rendelhető ruhákat a MEGVÁSÁROLHATÓ  RUHÁK fül alatt találod, árakkal együtt. A kiválasztott ruhát e-mailben vagy telefonon tudod megrendelni, a ruha kódjának megadásával ( R-.....). A gyártási idő a rendeléstől számított 3-4 hét. 

Szállítás: 

Személyes átvétel (1124. Budapest, Fodor utca 95)

Vagy kérheted az elkészült ruhát futárszolgálattal, házhoz történő kézbesítéssel.

A szállításhoz a következő adatokra van szükség : név, cím, telefonszám, email cím.

Ha a számlázási adatok eltérnek ettől, akkor a megrendelésnél külön kérjük megadni.

A számlát emailben küldjük.

Fizetési lehetőségek :

Előre utalással (ebben az esetben a szállítási költség 2200 Ft)

vagy utánvétellel (ebben az esetben a szállítási költség 2500 Ft)
BÉRLÉS:


A kölcsönözhető ruhákat a BÉRELHETŐ RUHÁK fül alatt találod, árakkal együtt. A kiválasztott ruhát e-mailben (espera@espera.hu) vagy telefonon tudod megrendelni, a ruha kódjának ( B-.....) és a fotózásod időpontjának megadásával. Érdemes fotózás előtt legalább 1-2 héttel jelezni a bérlési szándékot és kiválasztani a megfelelő ruhát. (hogy biztosan benn legyen a szerelem ruha.)

Próba : Alapvetően webshopként működünk, de ha valaki bizonytalan a ruhát illetően meg tudja próbálni a kiválasztott darabot. Ha megvan a kiszemelt ruha és a fotózás időpontja, akkor  a 1124. Budapest, Fodor utca 95. címen, előre egyeztetett időpontban tudsz jönni hozzám. Az időpontot fontos előre megbeszélni, hiszen ez nem egy nyitvatartó üzlet, csak a próba ideje alatt vagyunk jelen. A próba időpontját érdemes érdemes úgy megbeszélni, hogy már el tudd vinni a kiválasztott ruhát (a fotózás időpontja előtt 1-2 nappal.)
A személyes átvétel esetén készpénzes illetve átutalásos fizetésre van lehetőség.


Futárral való kézbesítés : Egész Magyarország területére tudunk küldeni ruhát futárszolgálattal, melynek szállítási ideje 1 munkanap. (Biztonság kedvéért azonban mindig 2 nappal a fotózás előtt indítom a csomagot.)

Kétféle módon tudjuk küldeni a csomagod illetve a fizetésre is kétféle lehetőséged van az alábbiak szerint :

-Utánvétellel házhoz szállítva (szállítási költség 2500 Ft) - így a futárnak fizeted a bérleti díjat és a szállítási költséget.

-Előre utalás után házhoz szállítva (szállítási költség 2200 Ft) - emailben küldünk egy utalásos számlát, melyen látni fogod a szükséges adatokat. Ezt akkor fogod megkapni,amikor küldjük a ruhát.

A szállításhoz a következő adatokra van szükség, melyet a bérlési szándék jelzésénél kérjük elküldeni : név, cím, telefonszám és email cím. Ha a számlázási cím eltér ettől, akkor azt jelezzétek.

 Illetve kérjük megadni,hogy a futárnak kívánjátok fizetni a bérleti díjat vagy utalással szeretnétek rendezni a csomag ellenértékét. A szállítási költség ennek függvényében módosul. (2200 vagy 2500 Ft).

A visszaküldés sima postai úton történik, ajánlott csomagként feladva. Ennek a díja kb.: 2000-2200 Ft. (a csomag méretétől és súlyától függ..) 

  A kiszállított termék mellett megtaláljátok majd a visszaküldésre vonatkozó információkat. 

Bérlési időtartam: A képek alatt feltüntetett ár nem napra, hanem alkalomra szól, mely az alábbiak szerint értendő:

1. nap: Személyes átvétel. Futárral történő szállítás esetén a csomagot 2 munkanappal a fotózás időpontja előtt indítjuk.

2. nap: Fotózás.

3. nap: Ruha visszaküldése.
       (Ha a fotózás hétvégére esik,akkor hétfőn kell visszaküldeni a bérelt ruhát.)                                                                                      Kültéri fotózás és tisztítás :
  A ruhák nagy része használható kültéri fotózáson is a megfelelő szabályok betartása
  mellett. (sárba, fűbe ne legyen beletaposva a ruha illetve hely változtatásnál nem szaba húzni az uszály alját, hanem        megemelve kell közlekedni benne.)
  Kültéri fotózás után minden esetben kérjük kimosni a ruhát 30 fokon mosógépben, majd száradást követően             visszaküldeni vagy visszahozni.


MÉRETEK:
A ruhák az anyagából és a szabásából adódóan kismama és modellfotózásra is alkalmasak. Általános méret tájékoztatót találsz a képek alatt.Minden ruhából 1 db van készleten.Az S-L méretezés azt jelenti,hogy egy adott ruha S mérettől akár L méretig is megfelelő lehet, az anyag rugalmassága és a kialakított fazon miatt. Kérdés esetén keress bizalommal.