VÁSÁRLÁS ÉS BÉRLÉS MENETE


VÁSÁRLÁS:

A rendelhető ruhákat a MEGVÁSÁROLHATÓ  RUHÁK fül alatt találod, árakkal együtt. A kiválasztott ruhát e-mailben vagy telefonon tudod megrendelni, a ruha kódjának megadásával ( R-.....). A gyártási idő a rendeléstől számított 3-4 hét. 

Szállítás: 

Személyes átvétel (1124. Budapest, Fodor utca 95)

Vagy kérheted az elkészült ruhát futárszolgálattal, házhoz történő kézbesítéssel.

A szállításhoz a következő adatokra van szükség : név, cím, telefonszám, email cím.

Ha a számlázási adatok eltérnek ettől, akkor a megrendelésnél külön kérjük megadni.

A számlát emailben küldjük.

Fizetési lehetőségek :

Előre utalással (ebben az esetben a szállítási költség 1600 Ft)

vagy utánvétellel (ebben az esetben a szállítási költség 1900 Ft)
BÉRLÉS:

A kölcsönözhető ruhákat a BÉRELHETŐ RUHÁK fül alatt találod, árakkal együtt. A kiválasztott ruhát e-mailben vagy telefonon tudod megrendelni, a ruha kódjának ( B-.....) és a fotózásod időpontjának megadásával. Érdemes fotózás előtt legalább 1-2 héttel jelezni a bérlési szándékot és kiválasztani a megfelelő ruhát.

Személyesen tudsz próbálni a 1124. Budapest, Fodor utca 95. címen, előre egyeztetett időpontban. Az időpontot fontos előre megbeszélni, hiszen ez nem egy nyitvatartó üzlet, csak a próba ideje alatt vagyunk jelen.


Postázásra is van lehetőség : utánvétellel házhoz szállítva (szállítási költség 1900 Ft) 

vagy előre utalás után házhoz szállítva (szállítási költség 1600 Ft)

A szállításhoz a következő adatokra van szükség, melyet a bérlési szándék jelzésénél kérjük elküldeni : név, cím, telefonszám és email cím. Ha a számlázási cím eltér ettől, akkor azt jelezzétek.

 Illetve kérjük megadni,hogy a futárnak kívánjátok fizetni a bérleti díjat vagy utalással szeretnétek rendezni a csomag ellenértékét. A szállítási költség ennek függvényében módosul. (1600 vagy 1900 Ft).

A visszaküldés sima postai úton történik, ajánlott csomagként feladva. Ennek a díja kb.: 1500-1900 Ft. (a csomag méretétől és súlyától függ..) 

  A kiszállított termék mellett megtaláljátok majd a visszaküldésre vonatkozó információkat. 

Bérlési időtartam: A képek alatt feltüntetett ár nem napra, hanem alkalomra szól, mely az alábbiak szerint értendő:

1. nap: Személyes átvétel. Futárral történő szállítás esetén a csomagot 2 munkanappal a fotózás időpontja előtt indítjuk.

2. nap: Fotózás.

3. nap: Ruha visszaküldése.
(Ha a fotózás hétvégére esik,akkor hétfőn kell visszaküldeni a bérelt ruhát.)MÉRETEK:
A ruhák az anyagából és a szabásából adódóan kismama és modellfotózásra is alkalmasak. Általános méret tájékoztatót találsz a képek alatt.Minden ruhából 1 db van készleten.Az S-L méretezés azt jelenti,hogy egy adott ruha S mérettől akár L méretig is megfelelő lehet, az anyag rugalmassága és a kialakított fazon miatt. Kérdés esetén keress bizalommal.